top of page
  • Writer's pictureTeam Sensor Globe

Sensor Globe - AquaNext & YoungFish

Updated: Nov 15, 2022

Forrige uke deltok Sensor Globe på AquaNext konferansen på Sola og Youngfish sitt arrangement i Stavanger.

Bilde fra YoungFish Vest sitt arrangement "AquaNext; Afterparty".


Temaet for Youngfish arrangementet var "Ny teknologi". Tor Magne Madsen fra FishGLOBE, presenterte den unike lukkede oppdrettsteknologien for postsmolt og matfisk. Etterfulgt av Arnstein Hosaas, Innovation Director for sjøbasert oppdrett i AKVA group. Mia Guttorm Moseng, Daglig Leder i Sensor Globe, presenterte hovedfokuset i det norske markedet og hvordan Sensor Globe kan bidra til bærekraftig oppdrett av laks. Kirsti Sømme fra Stiim Aqua Cluster rundet av med en oppsummering fra AquaNext og all aktiviteten i Stiim.


YoungFish er en uavhengig nettverksorganisasjon for unge under 40 som jobber i eller har tilknytning til sjømatnæringen.


Viktig nettverksbygging med morgendagens havbruksaktører som stiller med brennende engasjement og innovativ nytenking som bidrar til framtidens bærekraftige akvakulturnæring!

Bilder fra AquaNext konferansen. F.v. Lovundlaks med Jacob Palmer Meland, og Mads Martinsen, Skretting t.h.


AquaNext - årets store havbruksteknologi-event i Stavanger! Konferansen var fullbooket og hadde flere velkjente fjes på scenen. Fiskeri- og Havminister Bjørnar Selnes Skjæran startet showet. Etterfulgt av ledende teknologi- og havbruksaktører som SalMar Aker Ocean, Mowi, Lovundlaks og Grieg Seafood som presenterte deres satsninger på nye produksjonsmetoder og muligheten for økt produksjon av laks.


- Team Sensor GlobeRecent Posts

See All

Comments


bottom of page