top of page
  • Forfatterens bildeTeam Sensor Globe

VI ANSETTER! Bli med Sensor Globe som Customer Success Coordinator eller Key Account Manager!

Er du klar for å bli med på en spennende reise inn i akvakulturteknologiens verden?

Sensor Globe Norway AS er begeistret for å kunngjøre en spennende mulighet for en Customer Success Coordinator og en Key Account Manager til å bli med i vårt team.


Sensor Globe revolusjonerer akvakulturindustrien gjennom banebrytende sensor- og IoT-løsninger. Vi er dedikerte til å optimalisere fiskens velferd og driftseffektiviteten, og setter standarder i nye bransjen. Nå søker vi etter talentfulle personer til stillingene som Customer Success Coordinator og Key Account Manager, roller som vil være avgjørende for å sikre våre kunders suksess og løfte Sensor Globe til nye høyder.


Hvorfor bli med i Teamet til Sensor Globe?


Sensor Globe er i fronten av akvakulturteknologirevolusjonen. Ved å bli med i vårt team får du muligheten til å jobbe med nyskapende teknologi og gjøre en betydelig innvirkning på industrien. Våre løsninger omformer måten akvakulturbedrifter opererer på, fremmer bærekraftige praksiser og fremmer veksten i denne viktige sektoren. Som Customer Success Coordinator eller Key Account Manager vil du få muligheten til å jobbe tett med våre kunder, bygge sterke relasjoner!


Les mer om stillingene og søk:

Customer Success Coordinator - Havbruk er fremtiden for Norge! | FINN.no
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page